Supermetrics Support Forum

Adform authorisation error

Hello,


When I try to connect to Adform from my Supermetrics for GSheets, the app directs me to a URL looking like this: https://id.adform.com/sts/connect/authorize?client_id=supermetrics.fi@apps.adform.com&redirect_uri=https%3A%2F%2Fsupermetrics.com%2Flogin-complete&scope=https://api.adform.com/scope/eapi%20offline_access%20openid%20profile&response_type=code&state=r0130RkxlNTSKtTLFtqHuyBD2JTETpYPsDpYF-nJ


However, when I try to log in to Adform, I get this error (attached). Adform support told me that everything is working fine on their side and I should resolve it with you.


Any ideas?


Thanks,


H.

unnamed.png
(14.6 KB)
  • Hello Honza,

    I checked the logs and the response:   Authentication expired: Refreshing token failed to get a new token from Adform API.


    So please logout from Adform on the web and start with a new login, besides all the checkmarked scopes (see below) are need to re-authenticate your account on behalf using the Supermetrics Adform Application.

    image




    Kind regards,

    Dawit Nida

    Software Developer

    supermetrics.com


    Twitter: @Supermetrics 

    Support forum: support.supermetrics.com


  • Hello, sorry for the great delay, but this approach doesn't work. I have created a new user in our agency account (I can share its credentials directly with you), but it shows the same error.


    Thank you for letting me know what to do next.


    H.

  • Hello,


    Okay could you please share the credentials to support@supermetrics.com account linking with this thread. Thanks!

    I'll have a look into it and get back to you.


    Kind regards,

    Dawit Nida

    Software Developer

  • Hello,

    I have the same problem. I tried 2 different accounts and still doesnt work...


  • Hello,


    I checked the logs and Supermetrics is relaying the message from Adform API. 

    Please have a look into the documentation on how you can setup a user and give user access http://api.adform.com/help/guides/user-set-up-guide


    And you need to check all the required scopes are marked as checked as below screenshot:




    Kind regards,

    Dawit Nida

  • ok. so good 

Login to post a comment